Fodboldskole i den første uge af skolernes sommerferie.

Klokkerholm idrætsforening inviterer alle børn i alderen 6 – 14 år til 3 dages fodboldtræning med hygge, træning og nye fællesskaber!

Fodboldskolen afholdes som et selvstændigt arrangement, da vi ønsker at præge og tilpasse indhold, så det passer til vores deltagere. I samarbejde med vores lokale erhvervsdrivende, kan vi holde den gode pris og tilbyde børnene ekstra oplevelser med b.la. konkurrencer med præmier

Fodboldskolen består af en samlet pakke;

Fodboldsæt bestående af; shorts, T-shirt og strømper. Hertil en drikkedunk, bold samt mad og frugt hver dag til alle deltagere. Der vil også være en goodiebag, der udleveres sidste dag på skolen.

Klokkerholm idrætsforening stiller med et stærkt hold af lokale medlemmer, trænere og ledere, med erfaring og kendskab til klubbens værdier. Mange af de frivillige kender børnene fra skolen og sfo’en, hvilket skaber genkendelig- og tryghed allerede fra 1. dag.

Tidspunkt: Mandag – onsdag fra kl. 9.00 – 15.00. Pris: 600 kr. pr. deltager

Tilmelding kan ske på www.klokkerholmif.dk og åbnes primo februar og senest tilmelding er 1.maj. Vi har plads til 70 børn.

Besøg af kommende “små fødder”.

Fodboldskolen inviterer børnehavegruppen som starter i skole efter ferien på besøg en formiddag, hvor de prøver kræfter med fodbold gennem kendte leg fra børnehaven. De slutter af med madpakker, gaveposer og får diplomer for deres indsats. De er klubbens kommende spillere på det yngste hold kaldet “små fødder”.

Se billeder billeder fra tidligere fodboldskoler her: Klokkerholm fodboldskole

 

Så vi håber at se Jer, da vi glæder os til 3 dejlige dage med fodbold, leg, hygge og nye fællesskaber!