Fodboldtræning for alle

Fodbold i Klokkerholm er både for børn, unge, senior- og Oldboys spillere. Fodbold skal være lærerigt og sjovt.  Derudover vægter klubben sammenholdet og de gode fællesskaber, som opbygges via træning og arrangementer.

Vores mindste spillere i klubben er fra +1år og starter på holdet “Mikro Bold – forældre/barn hold”  og vores ældste spiller er 54 år. Vi har hold fra 3 mands- 5 mands- og 8 mandsfodbold for de yngre hold, 7 mands fodbold for damesenior. 11 mands- i herresenior i seriebold – og et oldboyshold, for de som undgår træning og helst vil spille kame.

Mere info om hold og træningstider; – se træningstider, hold og trænere. 

Oplysninger på fodboldudvalget findes længere nede på siden, hvis der skulle være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

Fodboldskole i den første uge af skolernes sommerferie.

Klokkerholm idrætsforening inviterer alle børn i alderen 6 – 14 år til 3 dages fodboldtræning med hygge, træning og nye fællesskaber!

Fodboldskolen afholdes som et selvstændigt arrangement, da vi ønsker at præge og tilpasse indhold, så det passer til vores deltagere. I samarbejde med vores lokale erhvervsdrivende, kan vi holde den gode pris og tilbyde børnene ekstra oplevelser med b.la. konkurrencer med præmier

Fodboldskolen består af en samlet pakke;

Fodboldsæt bestående af; shorts, T-shirt og strømper. Hertil en drikkedunk, bold samt mad og frugt hver dag til alle deltagere. Der vil også være en goodiebag, der udleveres sidste dag på skolen.

Klokkerholm idrætsforening stiller med et stærkt hold af lokale medlemmer, trænere og ledere, med erfaring og kendskab til klubbens værdier. Mange af de frivillige kender børnene fra skolen og sfo’en, hvilket skaber genkendelig- og tryghed allerede fra 1. dag.

Fodboldskolen inviterer børnehavegruppen som starter i skole efter ferien på besøg en formiddag, hvor de prøver kræfter med fodbold gennem kendte leg fra børnehaven. De slutter af med madpakker, gaveposer og får diplomer for deres indsats. De er klubbens kommende spillere på det yngste hold kaldet “små fødder”.

Tidspunkt: Mandag – onsdag fra kl. 9.00 – 15.00. Pris: 600 kr. pr. deltager

Tilmelding fodboldskole og mere info her.  Åbnes medio februar og senest tilmelding er 1.maj. Vi har plads til 70 børn.

Man behøver ikke at være medlem af klubben eller spille fodbold for at deltage. Fodboldskolen er for alle børn som har lyst til at bruge 3 dage af sin sommerferie med vennerne på stadion!

Så vi håber at se Jer, da vi glæder os til 3 dejlige dage med fodbold, leg, hygge og nye fællesskaber!

 

Kontakt fodboldudvalget:

Ungdomsafdelingen, herunder fodboldskolen;

Janne Hostrup Sørig tlf.: 28733376 eller Dorthe Gade tlf.: 22234774

Seniorafdelingen:

Herrer: Henrik Jensen tlf.: 41930856

Oldboys: Rasmus Hostrup Sørig tlf.: 29783711

Damer: Dorthe Sørensen tlf.: 41144065

Fodbold fitness damer; Janne Hostrup Sørig tlf.: 28733376