Fodboldskole i den første uge af skolernes sommerferie.

Klokkerholm Idrætsforening inviterer alle børn i alderen 6 – 14 år til 3 dages fodboldtræning med hygge, træning og nye fællesskaber!

Fodboldskolen afholdes som et selvstændigt arrangement, da vi ønsker at præge og tilpasse indhold, så det passer til vores deltagere. I samarbejde med vores lokale erhvervsdrivende, kan vi holde den gode pris og tilbyde børnene ekstra oplevelser med b.la. konkurrencer med præmier.

Fodboldskolen består af en samlet pakke;

Fodboldsæt bestående af shorts, T-shirt og strømper. Hertil en drikkedunk, bold samt mad og frugt hver dag til alle deltagere. Der vil også være en goodiebag, der udleveres sidste dag på skolen.

Klokkerholm Idrætsforening stiller med et stærkt hold af lokale medlemmer, trænere og ledere, med erfaring og kendskab til klubbens værdier. Mange af de frivillige kender børnene fra skolen og SFO’en, hvilket skaber genkendelighed og tryghed allerede fra første dag.

Fodboldskolen inviterer førskolegruppen, som starter i skole efter ferien på besøg en formiddag, hvor de prøver kræfter med fodbold gennem kendte lege fra børnehaven. De slutter af med madpakker, gaveposer og får diplomer for deres indsats. De er klubbens kommende spillere på det yngste hold kaldet “små fødder”.

Tidspunkt: Mandag – onsdag fra kl. 9.00 – 15.00.

 

Tilmelding fodboldskole og mere info her.  Åbnes primo februar og senest tilmelding er 1.maj. Vi har plads til 75 børn.

 

Vi håber at se Jer, da vi glæder os til 3 dejlige dage med fodbold, leg, hygge og nye fællesskaber!