Tjen dine lommepenge i KIF fodbold…..

Kan du godt lide fodbold, men ikke selv har lyst til at spille eller kan spille pga. skader – så får du nu muligheden for at stadig at være på banen?

Klokkerholm Fodbold søger ungdomsspillere og alle andre der er lyst til at hjælpe med at lede og guide vores de mindste igennem en kamp, således de får de bedste mulige oplevelse ved at spille kamp.

Du starter med 3:3 og 5:5 mands kampe for at øve dig, og klubben vil selvfølgelig give dig lidt instruktion i kampleder-rollen. Vores trænere og voksne vil altid være tilstede for at hjælpe og guide dig, hvis der er behov for det. Du vil aldrig stå alene.

Kampleder/dommerhonoraret vil nogenlunde svare til hvad et fritidsjob kan indbringe. Afregningen er ikke skattepligtig og i følge gældende regler kan det udbetales uden fradrag på frikortet. Der afregnes pr. kamp. Du vil også få udleveret en dommer T-shirt, samt egen fløjte. Alders grænse +12 år.

Når der er nok, 8-10 spillere, der har vist deres interesse kan vil vi afholde et “mini dommer kursus” i vores klub, hvor vi invitere klubbens egne sort uddannet dommer på besøg for at øve, træne og udvikle dine evner som kampleder/dommer.

De erfaringer, sammenholdt med dommeruddannelsen, du høster på fodboldbanen vil du uden tvivl kunne bruge i din hverdag, i din uddannelse og dit fremtidige job.

Lyder det noget som du kunne tænke dig?  Kontakt Dorthe Gade